Diari Terindah Farisya Natasha

Diari Terindah Farisya Natasha

DIA... PELENGKAP HIDUPKU

DIA... PELENGKAP HIDUPKU

HARAP MAKLUM...

Segala yang tercatat di sini, hasil karya yang saya luahkan di sini merupakan HAK CIPTA saya sendiri, Farisya Natasha. Harap tidak akan ada isu COPY & PASTE. Saya amat mengharapkan kerjasama anda. Terima kasih.

WATAK-WATAK dalam BLOG ini hanyalah rekaan semata-mata. Ianya TIDAK ada kena-mengena dengan yang HIDUP ataupun yang MATI.

Manakala sebahagian GAMBAR juga diperolehi dari sumber GOOGLE.

RESTRICTED!

Protected by Copyscape Online Plagiarism Detector

My Lovely Followers

My Novels

My Novels

03 May 2013

ENOVEL TERBARU SELEPAS MININOVEL JAPH

SALAM SEMUA....
NAK HABAQ SAT... SELEPAS MINI NOVEL JAPH HABIS DEKAT BLOG, SAYA AKAN UP ENOVEL TERBARU SAYA YANG BERTAJUK MENAWAN CINTAMU.

Ini adalah sebahagian awal plot cerita:
Perkenalan Dhira dan Aisy bermula dari satu perancangan yang sememangnya dirancang oleh Dhira dan abang sepupunya, Abang Is untuk menawan hati Aisy. Ini adalah kerana Aisy telah merampas bakal tunang Abang Is yang tidak lama lagi ingin melangsungkan tali pertunangan dan hanya beberapa bulan saja lagi akan melangsungkan perkahwinan.

Perancangan demi perancangan bermula. Adakalanya Dhira sendiri ingin berputus asa dengan rancangan yang telah mereka buat. Bila perangai sebenar Aisy sudah kelihatan di depan mata, akhirnya dia memutuskan agar rancangan ini tidak diteruskan lagi. Namun tanpa diduga dan disangka, apa yang mereka rancang jadi sebaliknya bila Aisy pula yang cuba hendak mendekati Dhira...

Nantikan yang seterusnya.... :)

Iffa Nadhirah

"Cinta bukan datang dari ungkapan, bukan datang dari apa yang kita pandang malah bukan juga datang dari apa yang kita dengar. Tapi ianya datang dari hati. Hati yang ikhlas menerima segalanya. Apa yang I nampak hanya ungkapan yang bermain dari bibir you."Aniq Aisy

"Sebab you tak sedar apa yang ada dalam hati I. Kalau hanya ungkapan yang you nampak, why not I teruskan aje. Sedangkan hanya itu yang you nampak dalam diri I. Ungkapan yang keluar dari bibir I, bukan sekadar ungkapan semata-mata. You kena tahu membezakan semua tu." 


Nantikan ya teman-teman semua... Cerita ini hanya cerita biasa... Dan saya harapkan anda akan menyukainya... Terima kasih... 

Lots of Love:
Farisya Natasya

14 comments:

 1. ahaksss....
  belum mula lg akak dh tertawan dek non...

  I followww.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. thankkkk youuu kak nana ku cayang...

   Delete
 2. akak bila nk kuar n3 bru,saya setiap hari bukak page akak..pleaseee

  ReplyDelete
  Replies
  1. alooo dik.. siannya... ini yang buat akak terharu.. maaf dik.. tenet buat hal.. itu yg lama sikit.. skrg dah up n3 baru dah :)

   Delete
 3. Memang tertawan...

  ReplyDelete
 4. X sabar pulak memamg gempak...

  ReplyDelete
 5. best..best...x sabar nantikannya


  EL

  ReplyDelete

 

Diari Terindah Farisya Natasha Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template