Diari Terindah Farisya Natasha

Diari Terindah Farisya Natasha

HARAP MAKLUM...

Segala yang tercatat di sini, hasil karya yang saya luahkan di sini merupakan HAK CIPTA saya sendiri, Farisya Natasha. Harap tidak akan ada isu COPY & PASTE. Saya amat mengharapkan kerjasama anda. Terima kasih.

WATAK-WATAK dalam BLOG ini hanyalah rekaan semata-mata. Ianya TIDAK ada kena-mengena dengan yang HIDUP ataupun yang MATI.

Manakala sebahagian GAMBAR juga diperolehi dari sumber GOOGLE.

RESTRICTED!

Protected by Copyscape Online Plagiarism Detector

My Lovely Followers

21 June 2013

NOVEL PERANGKAP DUA HATI (COVER & BLURB)

Salam semua... Saya kembali lagi bersama dengan cover dan blurb PDH... 


So amacam? Nampak sweet kan? hehe.. Alhamdulillah... Syukur. LNP akan buka order bermula pada Isnin depan. Kalau berminat, teruslah order di website mereka ya... Di sini saya sertakan juga blurb PDH. Enjoy!

Tajuk : Perangkap Dua Hati 
Penulis : Farisya Natasha 
Harga : RM22.00sm / RM25.00ss
Terbitan: Lovenovel

Sinopsis :

Cinta tidak semestinya mudah untuk bersatu. Ungkapan itu menggambarkan perjalanan kisah Nuh Qays dan Qisya Zulaikha yang saling memendam perasaan semenjak dari zaman universiti lagi. Biarpun ada rasa indah di hati, namun segalanya terpaksa dipendamkan gara-gara kebencian adik Nuh Qays terhadap Qisya Zulaikha. Kemunculan Izdiyad yang menghimpit diri, ditambah dengan tohmahan-tohmahan busuk dari mulut sepupunya sendiri, Qisya Zulaikha kian sesak mengatur hidup. 

Tiga tahun menjalani kehidupan masing-masing, sekali lagi jodoh menemukan mereka berdua. Mengikut aturan takdir yang telah ditentukan, Nuh Qays akhirnya bekerja di bawah satu bumbung yang sama dengan gadis idamannya itu. Biar banyak halangan yang mendatang, dia tekad untuk berjuang. Dan kali ini dia berikrar untuk melindungi Qisya Zulaikha dari gangguan Izdiyad mahupun adiknya sendiri, Qairina.

Di kehidupan mana manusia mampu lari dari menghadapi ujian Tuhan? Dan apa yang berlaku kali ini benar-benar memberi tamparan hebat kepada Qisya Zulaikha.

“Tolong Ikha mak su. Ikha kena nikah malam ni juga. Tolong datang ke sini. Ikha perlukan kekuatan.” - Qisya Zulaikha.

Dan di atas rasa tanggungjawab terhadap salah faham itu, Nuh Qays menghulur tangan untuk memperisterikan Qisya Zulaikha. 

“Terima kasih sebab sudi jadi isteri saya. Saya harap tak ada perkataan menyesal dalam diri awak tentang pernikahan kita.” – Nuh Qays

Mampukah sebuah perkahwinan atas rasa tanggungjawab melenyapkan segala duka dalam catatan hidup Qisya Zulaikha? Dan cinta yang dipupuk selepas pernikahan, mampukah ia kekal bahagia selamanya?

9 comments:

 1. I like that butterfly a lots ^_^

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. walaikumsalam... Ada lagi rasanya... boleh melayari terus ke LNP website atau boleh email terus ke lovenovelpublication@yahoo.com

   Delete
  2. walaikumsalam... Ada lagi rasanya... boleh melayari terus ke LNP website atau boleh email terus ke lovenovelpublication@yahoo.com

   Delete

 

Diari Terindah Farisya Natasha Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template